40.000 de lei plătiți de municipalitatea orădeană pentru ”plimbările” funcționarilor

Adesea, banii publici sunt cheltuiți după bunul plac și în folosul edililor. Contribuabilii scot bani din buzunar și pentru plimbările edililor sau a angajaților din primărie prin străinătățuri, pentru tot soiul de simpozioane, parteneriate și alte pretexte, în care sunt cheltuite sume importante.
Numai în luna iulie a acestuin an, Primăria Oradea a scos din vistierie aproape 40.000 de lei pentru decontarea cheltuielilor generate de deplasările personalului din primărie.
Se remarcă numărul mare de deplasări a angajaților Primăriei Oradea la tot felul de cursuri organizate în sezonul estival unde altundeva dacă nu la malul Mării Negre, în stațiunile Eforie Nord, Venus sau Jupiter.
Pentru cele 26 de angajați care au participat la aceste cursuri, Primăria Oradea a plătit 24.131 de lei costuri de deplasare.
Cea mai mare sumă plătită de municipalitatea orădeană este de 2.079 de lei pentru deplasarea la un seminar de șase zile, în orașul german Wurttemberg a consilierului Hrihorișan Adrian, din cadrul Direcției Economice.
În acest top al sumelor decontate de municipalitate, decontul consilierul Hrihorișan este urmat de cel al primarului Ilie Bolojan. Pentru deplasarea la București a edilului, primăria a plătit 1.659 de lei.

Adauga comentariu