Ample manifestări dedicate eliberării orașului și Centenarului instalării administrației românești în Oradea. Implică și interzicerea circulației auto în zona Centrală

În 20 aprilie se împlinesc 100 de ani de la intrarea trupelor românești eliberatorare conduse de generalul Traian Moșoiu în Oradea și instalarea administrației românești/

Se vor organiza ample manifestări, care includ și o paradă. Motiv pentru care, pentru desfășurarea repetiției se va închide circulația pe străzile Iuliu Maniu și Independenței/

Joi, în data de 18 aprilie, între orele 11.30 - 13.30, se va închide circulația rutieră pe strada Iuliu Maniu, iar între orele 17.30 - 21.00, se închide circulația rutieră pe strada Independenței, pentru repetiția defilării din 20 aprilie, în acest interval orar urmând să circule doar tramvaiele.

Vineri 19 aprilie,  începând cu ora 9.00 dimineața, se va închide circulația în Piața Unirii până în 22 aprilie dimineața.

Începând cu ora 16.00, se închide circulația și pe strada Independenței, de la colț cu strada Mihai Viteazul, dar și virajul la dreapta spre podul Sf.Ladislau dinspre strada Ady Endre, circulația pe pod nefiind permisă.

Tot începând de vineri, 19 aprilie, ora 16.00, se închide circulația rutieră pe strada Tudor Vladimirescu, de la Principatele Unite spre strada Primăriei, până sâmbătă, 20 aprilie ora 24.00.

Începând cu ora 22.00, până în 20 aprilie, ora 24.00, se blochează total circulația din girația din Centrul Civic spre strada Independenței. Tot începând cu ora 22.00, se va bloca circulația pe strada Mihai Viteazul, riveranii urmând să aibă acces doar spre strada Traian Moșoiu.

În aceste zile, echipajele Poliției dar și indicatoare de ocolire vor ghida participanții la trafic.

 

Adauga comentariu