În Bihor, Beiuşu-i fruncea de Black Friday

Văduva Neagră a cumpărăturilor a deschis nebunia maratonului de achiziții la  cel mai mare magazin online din România, incă de vineri dimineaţa.

Black Friday nu mai este de mult o sărbătoare împrumutată in ţara noastră, e un obicei. Pe credit, sau cu banii jos, bihorenii nu fac nici ei excepţie de la această boală virală. În primele ore, oraşul Beius a reuşit să se claseze în top 10  al oraşelor care au făcut cele mai cumpăraturi la mia de locuitori(33,84). 

Nu te-ai  fi aşteptat la asta de la un oraş aflat intr-un judeţ situat în cea de a doua parte a clasamentului veniturilor obţinute din salarii. Undeva pe la coadă! Beiuşul e devansat de Cluj Napoca, cu 36,88 de produse vândute la mia de locuitori. Primele trei pozitii sunt ocupate de Chiajna, Popeşti-Leordeni si Bragadiru. Adică mitici-mitici, dar câştigă mai bine!

Cel mai bine se vând televizoarele, laptop-urile şi telefoanele, produsele pentru îngrijirea casei, jucăriile şi ...anvelopele de iarnă, semn că românii aşteaptă deja zăpada.

Oficial, Black Friday debutează pe 23 noiembrie.

Adauga comentariu