Când vor fi anchetați judecătorii din ”completurile bune”?

E dandana mare la DNA Oradea, și sunt curios în câte alte structuri teritoriale.


Dar în setea noastră de dreptate, ne uităm doar spre ”Portocalele” care au avut ”ghinionul” să dea peste niște oameni ”cu ouă” care nu s-au lăsat călcați în picioare.


Uităm că fără complicitatea judecătorilor, procurorii nu aveau nici o șansă să-și desăvârșească mârșăviile. Pentru că nu procurorul te trimite, după cum nici el nu te ține la beci. Nu el hotărește dacă poți fi ascultat, sau nu. Judecătorii fac asta!


Timorați sau nu, ”liniștiți” sau nu, santajați sau nu, șantajați pe bună dreptate sau pe probe ticluite, judecătorii și-au asumat un rol în societate și pentru asta au primit în schimb ceva: importanță în societatea, respect din partea oamenilor, inamovibilitate, avantaje materiale enorme, atât în timpul activității cât mai ales după. Pensii exorbitante.
Pentru toate acestea ești OBLIGAT să-ți asumi DECIZII, nu să te comporți ca un parvenit. Ești obligat moral să-ți asumi!


Iar dacă nu faci asta, sistemul juridic, dacă e sănătos, ar trebui să reacționeze.


Adică îl iei pe un jdecător din Curtea Constituțională pentru că îți încurca ție(sistem odios, servicii, Securitate nouă, spune-i cum vrei) ploile în legătură cu legile Big Brother și mi-l bagi la pușcărie pe inventate șpăgi în rochii și imaginare ferme de struți, mi-l iei pe Stan Mustață, alt judecător, si mi-l bagi la pușcărie unde și moare(așa ceva în secolul 21, când ne lăudăm că am abolit pedeapsa cu moartea), și alții, și alții....


Iar pe mironosițele astea care, vezi Doamne au fost timorați, sau pe ”monumentele de onestitate” care acum stau pe la Curtea Constituțională, dar de pe urma cărora ne vin mii de amenzi de la CEDO, nici nu le întrebi de sănătate?


Păi ce nația lui Pește ești tu, măi române?


Câtă impocrizie în mentalul nostru, atunci când ne uităm ca la o icoană la reprezentarea Justiției:oarbă, surdă, imparțială și cu sabia dreptății în mână...


Trezește-te nație!

 

 

Adauga comentariu