Cine e revelatia anului la NCN? Omul care face din Alba Neagra un spectacol al inteligentei si revelatiilor. Razvan Dragos: "Romania explicata romanilor. Cand toti va dati cu parerea, io vin cu tromful parerilor"

Inteligent, plin de umor, rafinat, spectaculos. Un om foarte fain. Asta e Razvan Dragos, fost agent de vanzari macaroane, devenit copyrighter de succes, blogger iubit si, de cateva luni, realizatorul unei emisiuni ce incepe sa ii aduca faima atat lui, cat si postului NCN, care o difuzeaza.

Alba Neagra este o pastila de sampanie inteligenta care te "dezbata" atunci cand te-ai imbatat de ura, fake news si parerisme. Dureaza 5 minute, cat un joc bun de alba neagra, doar ca sub paharele de plastic ale prejudecatilor, Razvan Dragos ascunde adevarul, ti-l rearata si apoi te face sa ghicesti unde l-a reascuns. Ca sa ai mintea antrenata si pregatita sa faca diferenta intre manipulare, realitate, ignoranta, prostie crasa, romanisme de doi bani, intre adevarata minciuna si mincinosul adevar. 

Noi, cei de la NCN, nu am avut nicio emotie sa il "distribuim" pe Razvan Dragos in noul sau rol. Acest om minunat va fi in cativa ani o adevarata vedeta de televiziune pe o nisa unde acum sta doar Starea Natiei. Pe principiul chioscurilor cu covrigi, daca lui Dragos Patraru ii merge bine, ne deschidem si noi chiosc langa el, pe nisa emisiunilor one man show, insa cu o abordare diferita: vrem sa iti aratam cum sa nu mai fii prost, cum sa inveti sa desfaci varza adevarului de frunzele urate ale fake-news-ului, cum sa renunti la duma "decat o minciuna folositoare, mai bine un adevar nefolositor". Razvan Dragos iti intinde pe masa paharele de alba neagra si se joaca cu tine. Nici nu stii pana la finalul emisiunii daca te-a facut prost in fata sau pe la spate, daca te-a ajutat cu intentie sau ti-a plasat vreo capcana morala printre vorbele sale. E de bine, credeti-ma, merita sa ii urmariti emisiunea zilnica difuzata pe NCN, canalul national de stiri.

Abonati-va si pe Facebook la baiatul asta, va faceti pomana. Va faceti pomana cu creierii vostri, caci le veti da niste fitness neuronal de exceptie.

Asta-i linkul XXX

 

Asta-i baiatul:

 

Adauga comentariu