A condus fără permis și a accidentat un bătrân pe trecerea de pietoni. Polițiștii l-au găsit rapid pentru că este deja cercetat într-un alt dosar

S-a întâmplat ziua în amiaza mare și este vorba despre un orădean de 37 de ani, care a lovit pe trecerea de pietoni un septuagenar, după care a părăsit locul accidentului.

Bătrânul de 73 de ani a căzut pe carosabil, dar a suferit leziuni ușoare.

După ce și-a revenit din șoc, acesta reclamat incidentul la Poliție iar cei de la Rutieră l-au identificat rapid pe făptaș.

Bărbatul de 37 de ani este cercetat de polițiștii orădeni și într-un alt dosar penal, întocmit în urma unui accident rutier în care a fost implicat la 7 ianuarie a.c., pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Oradea, în timp ce conducea tot fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, accident în urma căruia o orădeancă a suferit leziuni ușoare.

Acum, orădeanul de 37 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Mai mult, de această dată el riscă să fie arestat, pentru că polițiștii il vor prezenta în fața judecătorului pentru drepturi și libertăți de la Judecătoria Oradea.

 


Adauga comentariu