Cu procurorii orădeni, de-a râsu' plânsu'

Apar detalii din ancheta deschisă de secția pentru magistrați în legătură cu înregistrarea apărută în spațiul public.


Dacă în ceea ce-l privește pe Cristian Ardelean ne-am enervat cu toții văzând cum a bufnit în râs atât la intrarea cât și la ieșirea de la audierea de ieri, în ceea ce-l privește pe procurorul Cosmin Pantea informațiile care s-au răsuflat in presă sunt contrare.


Berta Popescu a declarat în direct la Antena 3 că procurorul de la Oradea a cedat emoțional în timpul audierilor.


Nu știm dacă emoțiile au fost generate de sincere regrete ori de frică, nici dacă lacrimile n-or fi fost cumva ”lacrimi de crocodil”.


Cosmin Pantea, e adevarat că nu făcea urmarire penală, dar el se aude pe inregistrare reproșând judecătorilor că durează câteva luni pănă soluționează dosare, participă la discuțiile în care se vorbea despre cum trebuie să fie liniștiți judecătorii ”răi”cu dosare penale.


Ce e interesant de remarcat în legătură cu Pantea este că el ar fi rudă cu judecătoarea Adina Cioflan, care apare și ea pomenită în înregistrare, și împotriva căreia la doar 10 zile s-a și pornit urmărirea penală.


N-a avut nimic de obiectat domnul procuror, de unde se verifică încă o dată că n-ai ce să te bazezi pe” neamuri”.


Cinic, Cosmin Pantea. Așteptăm să vedem dacă vor mai plânge și alții, mai ales că Ciprian Man a mai fost astăzi o dată la audieri.

Mai facem precizarea că acest procuror este singurul care aseară n-a dorit să facă nici o declarație presei care îl aștepta de dimineață, nici să-și ceară scuze, nici să se scuze, invocând ora târzie și că pierde avionul.

 

Adauga comentariu