Cursa înainte de toate: un taximetrist a condus băut, a lovit o mașină parcată și a plecat de la locul accidentului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar și-a lăsat totuși clientul acasă

S-a întâmplat azi-noapte, iar cazul a fost adus la cunoștința noastră de Poliția Bihor.


Accidentul rutier a fost semnalat în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1.30, de reprezentanții Spitalului orăşenesc din Marghita după ce la unitatea de primire urgențe s-a prezentat un tânăr în vârstă de 28 de ani cu contuzii la nivelul umărului şi a coloanei cervicale, pasager într-unul din autoturismele implicate, care circula în regim de taxi.


Aseara, în jurul orei 23.40, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Marghita, taximetristul ar fi intrat în coliziune laterală cu un autoturism parcat regulamentar pe marginea carosabilului, pe strada Republicii din Marghita.

Fără să se streseze foarte mult de soarta mașinii lovite, taximetristul și-a continuat cursa și l-a dus pe client la destinație.


Șoferul de 65 de ani a fost găsit de polițiști acasă,  şi, testat fiind cu aparatul etilotest, s-a constatat că prezenta o concentrație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


I s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adauga comentariu