De azi e sărbătoare în mod oficial: s-a deschis Târgul de Crăciun și s-au aprins luminile ornamentale

Brazi, dulciuri, turtă dulce, vin fiert, patinoar și un concert cu Inna! Așa a fost inaugurat în această seară sezonul sărbătorilor de iarnă 2018 în Piața Unirii.
Momentul de debut a fost pornirea iluminatului ornamental  de către câțiva copii drăgălași și vizibil emoționați de importanța momentului. Din Piața Unirii, iluminatul s-a extins în parcurile Dragoş Vodă, Mihai Viteazul, I.C. Brătianu şi 22 Decembrie.
De asemenea, a fost deschis şi patinoarul, care a fost luat cu asalt de orădeni. Așteptăm și proiecţiile specifice sărbătorilor pe clădirile din centrul Oradiei.
Cu toate că a fost destul de frig, tinerii orădeni au fost prezenți în număr destul de mare la concertului Innei. Pe langă ei, părinți, bunici, prieteni. Scena a fost însă amplasată în cealaltă parte, în zona dinspre Avram Iancu, pentru a nu risca să se deterioreze marmura din piață.
Din târg poți cumpăra brânzeturi, uleiuri, ciocolată, turtă dulce, lumânări festive, și obiecte vestimentare tradiționale. Până în 2 ianuarie să tot pierzi vremea pe acolo. Te ținem noi la curent cu evenimentele, la momentul oportun.

Adauga comentariu