Dezvăluire bombă: cea mai clară dovadă de până acum că pentru DNA oamenii nu erau decât niște ”ținte”. Avocatul Răzvan Doseanu publică un nou document incredibil pentru o țară democratică

După ce a publicat înregistrarea procurorilor de la DNA Oradea, Răzvan Doseanu a lăsat să se înțeleagă că este doar începutul și că vor urma alte dezvăluiri, mult mai cutremurătoare.

Unii au zis că e doar o întâmplare, alții că de fapt era vorba despre o discuție între colegi la o cafea, așa cum de fapt discută și judecătorii între ei, ba mai mult unii au început să-l acuze pe Doseanu ba că ar fi omul SRI-ului, ba că ar fi vorba despre o răzbunare personală.

Vestea bombă pe care ziardeoradea.ro vi-o aduce în premieră este că avem prima dovadă că protocoalele dintre SRI și celelalte instituții și-au produs efectele, că binomul SRI-DNA a funcționat ca un mecanism de ceas, și cel mai important că oamenii nu reprezentau pentru binom decât niște ”ținte”.

Dovada este scrisă negru pe alb și provine dintr-un dosar inventat de DNA Oradea și lucrat împreună cu Structura Centrală.

Cum se face că SRL-ul scrie negru pe alb că avea ținte și recunoaște că lucra cu DNA-ul? Simplu, e vorba despre obligația de a pune în aplicare o Decizie a Curții Constituționale, care hotărâse în 2016 că interceptările făcute de SRI în dosarele parchetelor erau ilegale.
S-a discutat mult la aceea vreme despre subiect, așa că publicăm documentul:

 

Adresa devoaleaza însă și faptul că în cursul anului 2016, după decizia CCR 51/2016 care a spart “Binomul SRI-DNA” și a scos SRI din anchetele parchetului anticorupție, a existat un moment de panică pe motiv că “țintele” fuseseră scăpate de sub supraveghere timp de mai multe zile.

Aceasta fost emisă în dosarul penal lucrat în secret de DNA, în care vizați erau judecătorul Antik Levente de la Curtea de Apel Oradea, fostul președinte al Consiliului Județean Bihor Alexandru Kiss și apărătorul acestuia, avocatul Răzvan Doseanu.

Este vorba despre cazul prezentat de Lumea Justiției, în care DNA a dispus interceptarea și supravegherea judecătorului Antik Levente, a fostului șef al lui Alexandru Kiss și a lui Razvan Doseanu fix în perioada în care judecătorul Antik Levente soluționa cauza privindu-l pe Kiss.
Practic, procurorii DNA au călcat în picioare secretul profesional, având acces la apărarea pregătită de cealaltă parte din dosar, în speță de Alexandru Kiss și Răzvan Doseanu, așa cum au avut acces la toate discuțiile purtate de judecătorul cauzei.

 

Adauga comentariu