Doi tineri îşi aduceau droguri din Spania, prin firme de coletărie

Doi tineri în vârstă de 22 respectiv 23 ani, din municipiul Beiuş, au fost reţinuţi pentru 24 ore şi vor fi plasaţi sub control judiciar, într-o anchetă a procurorilor DIICOT Oradea desfăşurată cu poliţiştii Antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.


Cei doi îşi procurau cannabis din Spania şi au fost prinşi în flagrant în momentul în care îşi preluau „marfa” de la şoferul unei firme de coletărie.


Potrivit ebihoreanul.ro, flagrantul a fost realizat ieri după-amiază în jurul orei 16.30.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc, în formă continuată.

Captura de miercuri este a doua din această săptămână, după acţiunea de luni, când procurorii DIICOT Oradea şi poliţiştii Antidrog ai BCCO Oradea au reţinut doi bihoreni, dintre care unul tot din zona Beiuşului, după ce i-a prins în flagrant cu două kilograme de haşiş, pe strada Leonardo da Vinci. Drogurile aveau o valoare de 5.500 de euro.

 

Adauga comentariu