Durere fără margini pentru prietenii lui Andrei Merca. În urma lui au rămas o soție și o fetiță îndurerate, iar colegii de muncă încremeniți

A rămas în țară, deși mulți i-au spus că nu se va putea realiza aici. Că merita mai mult.
A preferat să le demonstreze că locul lui e aici. Lângă iubita lui. Care i-a dăruit cadoul vieții: o fetiță care în 2 martie  a împlinit 2 ani....

Unii spun că teribilismul a fost de vină, alții...că dorul de familie. Se grăbea să le spună că a primit vestea că va fi manager și că vor fi fericiți.

Acul kilometrajului s-a oprit la 180 de km la oră....Iar el n-a mai apucat să le spună nimic. Mai mult: o familie cu doi copii au ajuns la spital în cod galben și roșu de urgență.

”Era un om deosebit, un  șef care te-a înțeles și care a încercat să te ajute pe cât putea. De cateva zile a primit vestea ca va fi manager nostru si era tare fericit”, spun cei 18 colegi peste care era șef și care sunt șocați de incindent.

Îi plăcea viața, muzica și lucrul bine făcut. Probabil că din cauza asta a apăsat ”cum trebuie” pe pedala de accelerație a BMW-ului. Din păcate, niciodată ”mai mult” nu înseamnă ”mai bine”. Nici pentru el, nici pentru alții, nici pentru ce i-a fost fost lui mai drag.

Grăbește-te încet! Ce bine era dacă ai fi ascultat!

Dumnezeu să-ți dea odihnă, și familiei putere să treacă peste despărțire!

 

Adauga comentariu