Ești curios ce face primarul într-o zi de lucru? Ilie Bolojan a petrecut o zi împreună cu ziariștii ( VIDEO)

Primarul Oradiei a vost votat anul trecut de cititorii unei publicații drept ”Omul anului”.


Este oarecum suprinzător interesul unei publicații on-line pentru primarul orădean. Mai ales că este înființată în Cluj Napoca și susține că trăiește din donații.


Până la proba contrarie, vom considera că n-au avut de cine să se intereseze pe plan local. Nici în Cluj-Napoca (unde păstorește Emil Boc, celebrul Emil Boc), nici în Iași, unde primar este nu mai puțin celebrul Mihai Chirică, ”cuiul lui Pepelea” din talpa lui Dragnea.
Pentru că din aceste două localități provin jurnaliștii care compun redacția ziarului Pressone.ro.


Revenind la oile nostre, după ce l-au desemnat în urma unei campanii în rândul cititorilor drept omul anului, ziariștii au reușit (și acum mă mir cum?) să-l convingă pe super-ocupatul primar orădean să îi lase să petreacă o zi în biroul său.


Materialul este foarte bine realizat, nimic de rău de zis despre profesionalism. Iar dacă ești curios cum ajung lucrurile din Oradea de la idee la realitate, poți urmări materialul video.


Vei descoperi cu surprindere ca Ilie Bolojan are puterea să recunoască și să accepte că nu le știe pe toate, că are oameni pricepuți pentru toate domeniile în jurul său, și că fără hotărâre și încăpățânare nu rezolvi nimic în viață.


Înainte să vă las să urmăriți cum se desfășoară o zi din viața primarului Ilie Bolojan, nu mă pot abține să să nu ”dau din gură de pe margine”: dom`le, materialul e filmat pe final de februarie, deci cel mai devreme anul trecut, probabil că în același timp cu demararea campaniei în rândul cititorilor.

De ce apare materialul atât de târziu? Că pe Youtube are puțin peste 600 de vizualizări la ora redactorii articolului. Unora mai cârcotași li s-ar putea să miroase a „material la comandă”.


Oricum ar fi, e interesant de urmărit.

 

 

Adauga comentariu