Fii mai bun, nu doar de Crăciun

Pe toți ne ”lovește” bunătatea și compasiunea în perioada sărbătorilor, deși Doamne bine-ar fi dacă n-am uita niciodată că omul este un animal social și că dacă am ajuns unde am ajuns ca societate, e doar pentru că am făcut și împărțit lucruri în comun.
Vă supunem atenției un caz social, și nu vă grăbiți să aruncați un ”să meargă la lucru”, pentru că veți greși amarnic. Povestea nu e a părinților, ci a trei suflete venite de curând pe lume in județul nostru, în comuna Tăut.
Vazul ne-a fost supus atenței de către o altă familie, aflată nu de mult în aceeași situație, dar care astăzi, grație ajutorului primit, iși poate privi zâmbind tripleții care au început deja meargă.
Și pentru că n-au uitat prin ce au trecut, familia Reștea n-a rămas indiferentă atunci cînd a întâlnit o altă familie în greutăți. Pe scurt, au ajutat ei cât au putut și au dat sfoară în țară, că poate s-or mai găsi oameni pe care să îi doară...Nu în cot, ci in suflet.
”Am găsit o familie, cu care viața a fost mai puțin norocoasă. Aceasta familie are tripleti băieței, si un băiețel de 4 ani jumate. Azi am fost la ei in satul Taut, sa le ducem caruciorul special pt tripleti, scutece si cateva lucruri pt copilași. Din cate am vazut , sunt harnici , au câteva gaini, iepurași, si un cal . Doar tatăl lucreaza, deci bugetul familiei este destul de mic. Au foarte mare nevoie de lapte praf si de scutece in primul rand. Locuiesc inghesuiti intr-o camera 3 adulți și 4 copilași. Cei care dintre voi pot sa le dea o mână de ajutor cat de mic, este bine primit. !” scrie Andreea Reștea pe facebook.
Un om inimos, cu o firmă de proiectare va ajunge săptămâna aceasta să vadă cum poate să le tragă apa în casă, asta ca să le poată dărui o mașină de spalat. Alte persoane sunt interesate să le construiască o cameră, ca să poată muta bebelușii.
Cei care vreți să vă implicați, căutați numărul 563 in Tăut(chiar la intrare pe partea stăngă), județul Bihor, sau dacă nu aveți posibilitatea și timpul necesar de a ajunge in localitate, atunci contactați familia Reștea pe Facebook. Îi găsiți aici:


https://www.facebook.com/100000854888871/posts/2097712926933850/

Încercați, și o să vedeți cât de bine o să vă simțiți!

Adauga comentariu