Încă un incompatibil în Bihor

În lotul de opt aleși locali pe care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) i-a declarat recent în stare de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă se află și un bihorean.

Consilier local în Ceica, Flore Vlad, s-a aflat în incompatibilitate, susţine ANI, deoarece în perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 - 2016), în calitate de titular al unei întreprindere individuale, a încheiat cinci contracte comerciale (achiziţii directe prestare servicii de vidanjare ape uzate) cu Primăria şi Şcoala Gimnazială nr. 1 din comună, încălcând astfel dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Cei opt aleși, au fost informați “despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris“, susțin reprezentanții Agenției Naționale de Integritate.

Adauga comentariu