Interlopul care a amenințat cu moartea doi magistrați din Oradea a primit peste 9 ani de pușcărie

Interlopul Adrian Tiutiu, zis şi Adi Brăileanu, a fost condamnat de Judecătoria Brăila la 9 ani şi 3 luni de închisoare pentru ultraj judiciar şi instigare publică. 


Acesta a formulat apel şi a sperat la o pedeapsă mai blândă.


Curtea de Apel Galaţi “Respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Tiutiu Adrian împotriva sentinţei penale a Judecătoriei Brăila”. Interlopul brăilean a ameninţat, într-un film video, postat pe social media, doi magistraţi din Oradea, un procuror şi un judecător, fiind supărat pe aceştia pentru că instrumentaseră un dosar de trafic de persoane în care îl condamnaseră la 8 ani şi 4 luni de detenţie şi îi confiscaseră peste 370.000 euro.

 

Înfuriat că va ajunge şi după gratii, şi cu buzunarele goale, bărbatul a postat pe Facebook înregistrarea cu înjurături şi ameninţări cu moartea.


Adrian Tiutiu s-a filmat în timp ce ameninţa magistraţii cu expresii de genul: “pentru treaba asta veţi plăti fiecare-n parte”, “v-arăt eu vouă, că indiferent că mă voi duce la puşcărie...vă voi dezmembra în zece mii de bucăţi”, cu referire la magistraţii care au instrumentat dosarul de trafic de persoane.


Cei doi sunt procurorul cel care i-a cerut arestarea şi i-a confiscat peste 370.000 euro iar cel de-al doilea judecătorul care l-a condamnat la 6 ani de închisoare cu executare.
Este vorba despre procurorul DIICOT Oradea Gheorghe Leuca, acum transferat la Parchetul Curţii de Apel Oradea, și judecătorul Olimpiu Berindei de la Tribunalul Bihor, acum şeful Secţiei penale de la Curtea de Apel Oradea.

Adauga comentariu