Judecătoarea Florica Roman i-a făcut plângere penală lui Ciprian Man

Degeaba și-a cerut scuze Ciprian Man judecătorilor ”onești și de bună credință”, pentru că tăvălugul penal a început deja să se rostogolească prin viața fostului șef de la DNA Oradea.


Când toată presa aștepta să mai afle niscaiva dezvăluiri din ancheta de miercuri, joi a căzut bomba: un nou dosar penal pentru Man, în urma unei plângeri făcute pe numele său de judecătoarea Florica Roman.


Probabil că acesta a și fost motivul pentru care actualul interimar de la DNA, Călin Nistor a avut o întâlnire cu Man, între patru ochi. În presa centrală s-a vehiculat ideea că aceștia s-au înteles să își dea demisia Ciprian Man, dacă se lasă cu probleme în urma controlului ordonat de Nistor la DNA.


Plîngerea judecatoarei Roman pe numele lui Ciprian Man nu e legată de conținutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în care se vorbea de "liniștirea" unor judecători.
Ciprian Man a și fost audiat astăzi la Parchetul General în acest nou dosar.


”Florica Roman a fost trimisă în judecată la pachet cu alti judecatori de la Curtea de Apel Oradea, pentru ca dosarul sa fie returnat definitiv de Inalta Curte la parchetul anticoruptie. Ulterior, cauza a fost preluata de DNA structura centrala, unde nici macar procuroarea Florentina Mirica nu a avut ce sa faca si a dispus clasare. Cu alte cuvinte, DNA a stabilit ca dosarul facut de Ciprian Man impotriva judecatoarei Florica Roman reprezinta o ingrozitoare facatura”, scrie luju.ro

 

 

 

Adauga comentariu