La ștrand, la Zoo sau la piață, cu program normal de sărbători

În minivacanța de 1 Decembrie 2018, Aquaparkul Nymphaea Oradea, Ștrandul Ioșia și Grădina Zoologică, precum și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public Oradea vor avea program normal de funcționare.


Aquaparkul Nymphaea va fi deschis între orele 10 - 22, casieria urmând să funcționeze până la ora 21.00. În această perioadă funcționează doar partea interioară a complexului, bazinele exterioare și cel de înot fiind închise. Singurul bazin din exterior deschis tot timpul anului este bazinul conector, care face legătura printr-un tunel cu partea interioară.
Pentru că biletele pentru mâine și sâmbătă au fost deja epuizate în avans cu o săptămână, accesul va fi posibil doar pe măsură ce pleacă unii dintre vizitatori.
Oferta pentru biletele de 3 ore nu este valabilă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și nici cu ocazia altor sărbători legale, minivacanțe sau vacanțe școlare. Biletele pot fi achiziționate anticipat de la casieriile Aquaparkului Nymphaea sau de pe site-ul www.aquapark-nymphaea.ro.


Ștrandul Ioșia va fi deschis în toate aceste zile de minivacanță, între orele 8 - 17 (ora 16, la Casierie), fiind funcțional un singur bazin, cel cu numărul 5.


Grădina Zoologică va putea fi vizitată între orele 9 - 17 (ora 16, la casierie).

Program normal de funcționare vor avea și celelalte unități din subordinea Administrației Domeniului Public, și anume piețele, Cimitirul Municipal și Adăpostul Grivei.

Adauga comentariu