Liderul PSD Bihor, Ioan Mang se delimitează de declarațiile Gabrielei Fiea și îi ia apărarea lui Liviu Dragnea

Acuzația Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei la adresa lui Liviu Dragnea și la Carmen Dan, ministrul de Interne, conform căreia cei doi au premeditat reprimarea violentă de către jandarmi a manifestanților în data de 10 august și faptul că liderul PSD își exercită dictatorial funcția, nu este împărtășită și de Ioan Mang, liderul PSD Bihor.
Acesta a declarat la întâlnirea cu presa a ministrului Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş că nu este  de acord cu demersurile Gabrielei Firea, „cum 99,99% din membrii PSD nu sunt de acord”. Firea l-a mai acuzat pe Dragnea că se consultă doar cu „trei – patru persoane”, ba chiar şi că, deşi tot vorbeşte despre aşa numitul Stat Paralel, însuşi Dragnea „a tăiat porci cu Statul Paralel” în timp ce ea făcea opoziţie din vremea preşedintelui Traian Băsescu.
„În PSD este democraţie, ne spunem fiecare părerea, şedinţele se termină când toţi îşi spun părerea, se iau decizii prin vot. Propunerea ei ca Dragnea să se retragă de la şefia partidului, a fost votată cu un singur vot, cel al Gabrielei Firea. Restul, ce se întâmplă astăzi, nu este în avantajul PSD, este politica unei persoane, pentru ea însăşi, şi pentru un grup de interese”, a declarat Ioan Mang.

 

Adauga comentariu