LISTA neagră din DNA Oradea. Vezi unde poți depune plângeri penale împotriva acestora

Un mesaj cu lista angajaților din DNA Oradea (procurori și ofiteri) circulă în mediul online. Aparent, Serviciul Teritorial al DNA, din Oradea, va fi supus unui control general, în perioada 14 - 21 ianuarie 2019. 

"SESIZAȚI URGENT EVENTUALELE ILEGALITĂȚI , ABUZURI ,  ATITUDINI CONTRARE CODULUI DEONTOLOGIC ALE PERSOANELOR DIN CADRUL DNA ORADEA

Dacă aveți cunoștință despre eventuale încălcări ale legii sau despre orice abuz sau atitudine contrară deontologiei profesionale comise de către vreun procuror sau ofițer de poliție judiciară din cadrul DNA Oradea în ultimii 8 ani de zile puteți să faceți sesizări sau plângeri penale .

Prezenta postare vine după îndemnul public în acest sens lansat de procurorul MAN CIPRIAN din cadrul DNA Oradea ( 9 ianuarie 2019 la ieșirea din Parchetul General ) , dar și a procurorului șef DNA Oradea FELICIA POPOVICI ( 11 ianuarie 2019 la B1 TV ).

Cine sunt procurori ai DNA Oradea în ultimii 8 ani :

MAN CIPRIAN, MUNTEAN ADRIAN, POPOVICI FELICIA, ARDELEAN CRISTIAN, RUS LUCIAN, PANTEA CLAUDIU, DAN CHIRCULESCU

Cine sunt ofițeri ai DNA Oradea in ultimii 8 ani :

SURDUCAN TRAIAN, ILE MARIUS, SUGAC LUMINITA, POPOVICI ALEXANDRU, ISTOC MARIUS, DAN GAL, LUCACIU COSMIN, MARC VASILE, URDA MIHAI ", se arată în mesajul respectiv. 

 

Cel care a compus textul, a pus la îndemana tuturor și adresele a trei institutii abilitate să îi ancheteze pe cei de la DNA Oradea. Din nefericire, despre două dintre acestea (CSM și Inspectia Judiciară) se știe că au avut plângeri, împotriva celor de la DNA Oradea, pe care le-au clasat de fiecare dată. 

Plăngerile penale și sesizările se pot face la :

DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE - Structura centrala
Bucuresti , str. Stirbei Voda nr. 79-81 , cod 010106
Telefon : 021.312.14.97
Fax : 021.314.19.11
Program de audiente : luni-vineri orele 10-15
procuror sef directie : NISTOR CALIN

PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE - Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie
B-dul Libertatii nr. 12 , sector 5 - Bucuresti
Cod postal : 050706
Telefon : 021/319.38.33  ;  021/319.38.56
Fax : 021/319.38.61
e-mail : sesizare@mpublic.ro

INSPECTIA JUDICIARA
Bucuresti , Bulevardul Regina Elisabeta , nr. 40 , sector 5 , 
E-mail : registratura@inspectiajudiciara.ro
Tel : 021.322.62.48. ;  021.322.62.49
Fax : 021.322.62.40

UPDATE: Că nu mai este de glumă cu astfel de abuzuri, o demonstrează și faptul că procurorii și polițiștii de la DNA Ploiești sunt acuzaţi de procuroarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) din cadrul parchetului general (PG), Adina Florea, că „au acţionat, în mod coordonat, în scopul comiterii infracţiunilor de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, influenţarea declaraţiilor, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual şi uz de fals, în dauna mai multor persoane cărora le-au atribuit calitatea de subiecţi procesuali principali cu încălcarea drepturilor şi libertăţilor acestora, au dispus şi au propus luarea măsurilor preventive privative de libertate, au dispus trimiterea în judecată a acestora, cunoscând că sunt nevinovate, au indus în eroare organele judiciare prin ticluirea şi producerea de probe nereale, inclusiv prin contrafacerea unor înscrisuri”, după cum se arată în procesul verbal (PV) de aducere la cunoștință a acuzației de constituire de grup infracțional organizat, consultat de G4Media.ro.

Adauga comentariu