Marcați-vă calendarele! Salonul Vinurilor Millesime are loc în iunie

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, cea de-a doua ediție a Salonului Vinurilor Millésime va avea loc între 7-9 iunie 2019 în Cetatea Oradea.


Este cel de al doilea eveniment major de acest gen organizat în oraș, după cel de anul trecut, care  se dorește a fi punctul de întâlnire al iubitorilor de vin din nord-vestul țării și nu numai.

Zeci de crame din țară și din străinătate vor avea vinurile expuse spre degustare, iar specialișii din domeniu vă vor sta la dispoziție în cadrul unor master-classuri.


Salonul Vinurilor Millésime deschide sezonul turistic și al evenimentelor estivale din capitala Art Nouveau și a băilor termale din România, Oradea fiind de mai multă vreme un punct de întâlnire al iubitorilor de vin și al iubitorilor de bun gust. 


Salonul are loc într-un moment în care spațiul public, comunitatea, turismul, cultura și bunul gust din Oradea au ajuns să fie referințe la nivel național. Aici a luat ființă unul dintre primele cluburi de vin din țară, aici funcționează primul și singurul WineSpa din România, iar investițiile din ultimii 8 ani aduc din ce în ce mai mulți turiști în hotelurile și restaurantele orădene.

Locația unică în care se desfășoară Salonul este Cetatea Oradea, cel mai vizitat obiectiv turistic din oraș, care timp de trei zile va deveni punctul de atracție al tuturor iubitorilor de bun gust.

Salonul Vinurilor Millésime este organizat de Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime, care din anul 2010 s-a dedicat culturii și civilizației vinului, educării consumatorilor și promovării vinului românesc. 


Asociația pentru cultura și civilizația vinului Millésime a fost înființată în Oradea, în anul 2010, de către Prof. Dorin Popa, care deține calitatea de președinte al Asociației.

Menirea acestui organism este educarea consumatorilor, promovarea culturii și civilizației vinului și promovarea unui consum responsabil. Membrii Asociației se întâlnesc de cel puțin două ori pe lună pentru a degusta cele mai noi vinuri și pentru a afla poveștile ce stau în spatele creațiilor enologice.

 


Adauga comentariu