N-am rezolvat problema parcărilor, dar am perfecționat metodele de încasare a banilor pentru parcare

S-a lansat prima aplicație mobilă din România pentru plata parcării cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația amparcat./ro/.

Astfel, se poate plăti parcarea folosind orice card de debit sau de credit emis în România, care trebuie introdus o singură dată, la plata unei parcări, ca apoi să se poată folosi ori de câte ori este nevoie.

Aceasta este o soluție inteligentă de plată a parcării care protejează conducătorul auto de amenzi de parcare și oferă liniște atunci când mașina este parcată.

Aplicația poate fi descarcată gratuit și folosită de către orice șofer care folosește un telefon cu sistem de operare Android sau un iPhone.

Trebuie parcurși  următorii 3 pași:
1. Strada e detectată automat și se va ști exact unde se găsește parcată mașina. 2. Se alege durata parcării peste 30 minute și se poate prelungi oricând, de oriunde, fără griji. 3. Plătești.

Datele cardului se adaugă doar la prima plată și apoi se pot plăti parcările următoare instant.

Prețul parcării prin aplicație în Oradea este de 3 RON pe oră și 25 RON pe zi, cu TVA inclus. Perioada minimă de parcare este de 30 de minute, iar prelungirea parcării se poate face oricând și de oriunde.

Aplicația s-a lansat sub sloganul:”Parchează, plătește, zâmbește!".

Ramâne de văzut cât ded mult vor zâmbi șoferii la final de lună, atunci când vor trage linie și vor vedea câți bani au dat pe parcare.

 

 

Adauga comentariu