Nerăbdător, ca fata mare la măritiș

Victor Micula mai face o demonstrație de imaturitate.  Aseară a vrut musai-musai să fie el primul care trece cu mașina peste Podul Centenarului. Chiar dacă acesta nu e deschis încă circulației rutiere, pentru ca muncitorii să poată face ultimele finisaje la borduri, să verifice iluminatul arhitectural şi să fixeze ultimele cabluri.  
Ei s-a filmat și a postat înregistrarea pe Instagram.
Din înregistrare se aude vocea lui Micula junior şi se vede cum pasagerul din maşina sa coboară şi dă la o parte panourile lăsate de constructori pentru a opri circulaţia maşinilor.
Cel puțin asculta muzică romănească!
Victoraș Micula e celebru deja pentru excentritățile sale. Când a decis să se căsătorească și să devină tată, toată lumea a avut impresia că i-a venit mintea la cap, dar...în foarte scurt timp s-a dovedit că e doar impresie, atunci când a apărut informația că proaspăta sa logodnică s-a mutat la părinți.
Începem să înțelegem de ce....

Vezi fimarea aici:

https://adevarul.ro/embed/locale/oradea/fiul-miliardarului-micula-trecut-masina-pod-destinat-doar-pietonilor-apoi-s-a-laudat-isprava-instagram-8_5c018415df52022f75fdf492/index.html?width=640&height=360&start=false&end=false

Adauga comentariu