Nu se mai spune scumpire, ci ”ajustare” a prețurilor. Din martie serviciile RCS & RDS vor costa mai mult

Invocând o creștere continuă a costurilor, compania RCS & RDS anunță că din martie preturile anumitor servicii furnizate se vor modifica.
Ca să nu ne sperie prea tare, compania face precizarea că și în aceste condiții, prețurile pentru serviciile sale vor fi în continuare atractive.
O altă precizare este că dacă nu-ți convine poți renunța la abonament, fără să te taxeze, adică fără să-ți perceapă penalizări și despăgubiri.
Ia să vedem noi, cum arată un grafic al noilor prețuri:

Cei de la ziare.com sunt de părere că de vină pentru această scumpire ar fi Ordonanta Teodorovici, adoptata de Guvern in 21 decembrie, care a introdus o taxă de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din industria telecom.


Asociatia Operatorilor Mobili din Romania (AOMR) si Asociatia pentru Comunicatii Electronice din Romania (ACER) au reactionat dur, afirmand ca masurile Guvernului maresc taxele la un nivel care blocheaza dezvoltarea retelelor si serviciilor de comunicatii electronice si contravin cadrului european.


Numai că doar RCS & RDS a procedat la ridicarea prețurilor. Rămâne să vedem dacă și ceilalți operatori vor proceda ca atare.


Orange, Vodafone si Telekom sunt reunite in AOMR, iar RCS&RDS si UPC Romania, alaturi de alte peste 65 de firme, fac parte din Asociatia pentru Comunicatii Electronice din Romania (ACER).

 

Adauga comentariu