Orădenii pot să bea din singura cafea cu adevărat bio din România

Cea mai scumnpă franciză din lume nu este nici McDonalds și nici KFC, ci franciza la o cafenea Pascucci. Îți vine să crezi sau nu, dar aceasta costă 600 de mii de euro, iar în România, deși a anunțat de mai bine de 10 că se va extinde, lanțul italian de cafenele nu are deschis decât în Dorobanți.
Prima cafenea din reţea a fost deschisă în urmă cu cinci ani la Rimini. În prezent, lanţul italian numără peste 120 de unităţi în toată lumea, în oraşe precum Hong Kong, Seoul, Riga, Londra şi New York.

Produsul de bază al afacerii este o cafea bio. Toată lumea vorbește de produse bio, dar puțină lume știe cu adevărat ce înseamnă aceasta. Pe scurt, din cauza cererii în creștere de cafea pe plan mondial, majoritatea culturilor sunt modificate și tratate cu diferite substanțe pentru a crește producția. Aceste substanțe conțin numeroase metale grele. care chiar dacă nu reușesc să fie foarte periculoase pentru organism, sunt în mare măsură otrăvitoare. Mai ales dacă ești mare cafengiu. Cafeaua Pascucci provine doar din culturi naturale, nemodificate și netratate, produsul fiind certificat.
Chiar dacă nu a investit într-o franciză, orădeanul Radu Pentie Junior oferă orădenilor această cafea, într-o cofetărie situată in centrul comercial Era Shopping Park, la prețuri pentru buzunarul tuturor. El a povestit pentru ziardeoradea.ro, că nu dorește să câștige pe seama cliențillor cât să le ofere o alternativă celor îndrăgostiți de această licoare magică. Cel mână pe el în luptă? Faptul că soacra sa începuse să tremure vizibil timp de mai mulți ani, iar medicii stabiliseră că are Parkinson. N-a fost convins, așa că a consultat un alt medic, care a scos la iveală faptul că doamna era mai mult decât mare amatoare de cafea:consuma 10 cafele pe zi. La recomandarea medicului, Radu a tot căutat până a găsit această cafea bio, iar soacra nu mai tremură.
Dacă la cafeneaua din Dorobanți, clientul plătește 18 lei pe o cafeluță, la Oradea aceasta costă doar 5 lei. Și-și merită toți banii! Vă spune ziardeoradea.ro, care a gustat-o și care chiar știe ce spune.

Adauga comentariu