Pariul cu autostrada: constructorul orădean susține că poate termina în acest an tronsonul dintre Biharia și Ungaria, de peste 5 kilometri și jumătate

Patronul firmei Selina, cea care va realiza tronsonul care va face legătura între Biharia (DN 19) și frontiera cu Ungaria al viitoarei Autostrăzi Transilvania, Beniamin Rus a declarat pentru Jurnal bihorean că poate termina acest segment pănă la finalul acestui an.


Cu toate că iarna este încă în toi, iar meteorologii spun că nu putem aștepta și în martie la surprize, Selina a început deja organizarea de șantier, care presupune balastarea pământului și realizarea platformei.


„Tehnic vorbind, suntem în stare să finalizăm acest tronson de autostradă până la finalul anului. Va fi un pariu dificil, deoarece este greu ca, în doar cinci luni de timp favorabil, să faci o autostradă. Nu contează că e 300 de metri sau 30 de kilometri, pentru că sunt etape de lucrări, ce trebuie respectate”, precizează Rus, care astăzi se află la București pentru o ședință cu Ministrul Transporturilor.


Până la întoarcerea acestuia, vânzoleala iscată de începerea lucrărilor a generat și aglomerarea DN19 pe porțiunea între Biharia și Satu Nou, din cauza camioanelor care transportă materiale.


Dovadă și postările automobiliștilor de pe social media.

Adauga comentariu