”Plec pe Marte...” Biletul va costa câteva sute de mii de dolari

”Plec pe Marte, cât mai departe...” spune Smiley într-un cântec lansat în 2010, în care trage un semnal de alarmă asupra faptului că nu ne mai înțelegem om cu persoană și nu ne mai putem tolera unul pe celălalt. Nu știm dacă motivele sunt aceleași, dar un miliardar a decis să se mute pe Marte, chiar dacă riscă să moară, pentru că sondele NASA au încâ probleme la amortizare.
Fondatorul SpaceX, Elon Musk spune că ar putea să zboare spre Marte peste 7 ani. Elon Musk spune că are 70% şanse de a se muta pe Marte. „Știu exact ce trebuie să fac. Plănuiesc să mă mut acolo”, a spus miliardarul pentru show-ul Axios de la HBO.De asemenea, el a spus că mutatul acolo ar putea fi permanent: „Noi considerăm că putem să ne întoarcem, dar nu suntem siguri”.
În vârstă de 47 de ani, el a mai vorbit despre planurile sale de a cuceri „Planeta Roşie”. De această dată, el este sigur că va putea călători spre Marte peste 7 ani, cu o rachetă a companiei sale. Un bilet ar costa „câteva sute de mii de dolari”.
Cu toate acestea, miliardarul este conştient că un asemenea zbor i-ar putea fi fatal. Dacă va reuşi să ajungă în viaţă pe suprafaţa planetei, Musk a spus că va munci non-stop ca să construiască o bază.

Adauga comentariu