Protipendadă! Lideri PSD filmați la vânătoare. Ioan Mang a fost și el


Jurnaliştii RISE Project anunţă noi dezvăluiri din seria #TeleormanLeaks. Aceştia au publicat o înregistrare video de la o partidă de vânătoare, în care Liviu Dragnea apare alături de şefii Tel Drum şi de mai mulţi lideri PSD. Între aceștia si Ioan Mang, cel care conduce organizația județeană a partidului în Bihor, și deține vice-președinția Consiliului Județean de vreo 2 ani.

Președintele PSD Bihor apare la minutul 1.18 în filmarea publicată de RISE Project. Contactat de ziardeoradea.ro, Ioan Mang a răspuns că:”Acest așa-zis film este de fapt un montaj de imagini și filme de la diverse partide de vânătoare, care nu au legătură unele cu altele. Imaginea în care apar și eu era cred din 2013, dar nu era nici porumb și nici zăpadă atunci. O manipulare ordinara!”

Manipulare sau nu, un lucru e sigur: noii șefi au apucăturile celor vechi! Ceaușescu la vânătoare?  - de la Năstase încoace(primul vânător al țării) toți șefuții și șefuleții la vânătoare! Nomenclaturiștii aveau vile de protocol la mare și la munte? - ăștia de azi la fel. Privilegii pentru PCR-iști? Privilegii și pentru aleși! Plătim milioane de euro pentru casele din administrarea RAPPS, la fel cum pe vremuri tot prostimea întreținea gospodăriile de partid. Imediat după Revoluție apăruse o vorbă: aceeași Mărie, cu altă pălărie. Mai actuală ca niciodată și astăzi. Și nu mă refer aici doar la PSD. Toți o oală și-un pămant. Cum l-ai apucat pe Dumnezeul funcțiilor de un picior, cum brusc te lovește pasiunea pentru vânătoare. Ș-apoi să te mai miri că a dat pesta porcină in bieții mistreți?

 

Adauga comentariu