Puterea exemplului: după ce a fost ajutată de o asociație atunci când a avut nevoie, o orădeancă întoarce gestul

O orădeancă ne-a rugat să o sprijnim pentru popularizarea unei acțiuni caritabile ce va avea loc de Sfântul Nicolae la Centrul Scolar de Educatie Inclusiva Nr 1 din Oradea,str Roman Ciorogariu nr 48.


Din vorbă în vorbă aflăm că gestul ei a fost inspirat de Asociația Pentru Mai Multă Umanitate, care i-a sărit în ajutor atunci când a avut nevoie de sprijin pentru tratamentul fetiței sale.


Neștiind cum să mulțumească mai bine și rezonând cu problemele copiilor și bătrânilor abandonați, s-a gândit că cel mai potrivit lucru este să ajute dezinteresat. Însă neavând prea multe de oferit, a cerut ajutorul colegilor și prietenilor, și așa s-a născut evenimentul cultural-caritabil de joia viitoare.
Toți banii strânși cu această ocazie vor merge la asociație, care de mai mulți ani sprijină copiii provenind din familii cu greutăți materiale pe tot parcursul anului, nu doar în perioada sărbătorilor.


Laura Bejan din comuna arădeană Şimand are 36 de ani şi este de meserie profesor, însă acum lucrează pe cont propriu ȋn domeniul comerṭului, dar se ocupă şi de voluntariat. Are deja alături de ea peste 35 de voluntari pentru care deviza este”voluntariatul înseamnă viață”.


Iar orădeanca Mihaela Suciu a înțeles foarte repede acest lucru. Vă îndemnăm să mergeți de Sfântul Nicolae, pentru că așa vom fi mult mai mulți împreună pentru umanitate.

 

Adauga comentariu