Rețea de contrabandiști cu țigări destructurată în Bihor. Membrii au vârsta cuprinsă între 30 și 70 de ani

Operațiune de amploare desfășurată de Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor pentru destructurarea unei adevărate rețele de contrabandă cu țigări.


Cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române s-au desfășurat 32 de percheziții, în urma cărora au fost confiscate țigări în valoare de peste 60 de mii de lei.


Dar prejudiciul total cauzat de această grupare timp de un an, de când instituțiile statului îi urmăresc, depășește suma de 200 de mii de lei.


Rețeaua era formată din 18 persoane cu vârsta între 30 și 70 de ani și opera pe teritoriul județului de la începutul anului 2018.


Contrabandiștii aduceau țigările din spațiul extracomunitar și le comercializau en-gros către diverse persoane fizice din Bihor.


Polițiștii au confiscat 121.600 de tigarete de diferite mărci, agende și înscrisuri care atestă comercializarea acestora, dar și mai multe telefoane care au fost folosite în activitatea infracțională.


Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru a se dovedi întreaga activitate a grupării și a recupera și alte eventuale pagube.

 

Adauga comentariu