A scăpat de la moarte ca prin urechile acului. Pompierii au salvat un bărbat de 48 de ani de la înec, în zona străzii Sovata

Bărbatul era cât pe ce să se înece ieri, puțin înainte de ora 18, în apele Crișului Repede, în apropierea străzii Sovata.

Deocamdată nu s-a stabilit cum a ajuns bărbatul în apă, dar norocul lui a fost că trecătorii l-au observat și au anunțat incidentul la 112, iar pompierii au ajuns foarte repede la fața locului, sediul Detașamentului 2 fiind în imediata apropiere, pe strada Minerilor.

 Au intervenit un echipaj de căutare-salvare de la înec din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, de la Detaşamentul 1 de Pompieri Oradea.

Folosindu-se de lo barcă penumatică, salvatorii au reușit să ajungă la victimă exact în momentul în care aceasta n-a mai reușit să se mențină la suprafață.

Din fericire, bărbatul s-a ales doar cu o hipotermie ușoară. El a fost  transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean.

 

Adauga comentariu