Se caută proprietarul unui rucsac pierdut sau uitat într-o stație de autobus de lângă Universitate. Valoarea bunurilor găsite se ridică la 4 mii de lei

Jandarmii  nu sunt doar salvatori de vieți, ci și de bunuri. Și asta nu doar în timpul orelor de program, ci și în timpul liber.


A dovedit-o și astăzi un un jandarm orădean, care fiind în timpul liber a observat în stația de autobus de lângă Universitate un rucsac de culoare neagră abandonat pe banca de așteptare.


Reflexul profesional l-a dus cu gândul la un ”pachet surpriză” explozibil, dar depășind această temere a deschis rucsacul și a găsit un laptop, o mapă cu documente, încărcător,un aparat de fotografiat Canon și mai multe lucruri personale.


A solicitat ajutorul unui martor și a încheiat un proces-verbal cu bunurile găsite, asta după ce a încercat fără succes să găsească vreun document care să-l conducă la identitatea proprietarului.


Rucsacul poate fi ridicat de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor de pe str. Universitatii nr.2. Oradea.


Hâtri din fire, jandarmii atrag atenția celor care doresc să le pună ”vigilența” la încercare, să nu se deranjeze dacă nu sunt cu adevărat proprietarii rucsacului.

Adauga comentariu