Și încă nu să gată: #BinșLeaks volumul 2, despre masturbare

Avocatul Răzvan Doseanu pare pornit rău de tot pe fostul șef DNA Oradea, care i-a trimis în judecată pe clienții săi.  Aș fi fost tentat să spun că omul n-are ce face, în loc să se bucure că are pe cine apăra, el se războiește pe Facebook.
Numai că acuzele sunt foarte grave, și dacă doar un sfert se adeveresc, atunci pentru orice om de bună-credință lupta asta cu ”corupția” nu devine decât o mârșavă călcare pe cadavre pentru a avansa în carieră. Iar evoluția lui Ciprian Man a fost spectaculoasă.
Nu ținem partea nimănui, dar zicem și noi că fum fără foc nu iese... Iar cum postarea de pe Facebook, de unde ne-am inspirat, precizează foarte clar că ”se poate distribui”... ne conformăm, cu precizarea că dacă ai răbdare să citești până la capăt lucrurile devin foarte interesante, ba chiar ”sexoase”...
”Se poate DISTRIBUI
BINSHleaks 2

Despre procurorul MAN CIPRIAN si MASTURBARE

PARTE INTRODUCTIVA

Precizez ca apreciez munca si dosarele importante instrumentate de DNA Oradea prin persoanele oneste si care au respectat legea in desfasurarea activitatii de urmarire penala . Continuati sa-i trageti la raspundere penala pe toti cei care savarsesc infractiuni de coruptie . Nu va opriti , mergeti inainte fara nici o ezitare . Daca eu insumi am comis infractiuni de coruptie va solicit sa ma trageti la raspundere penala . Atentie : fara fapte inventate , fara denunturi imaginare , fara marturii mincinoase si fara ticluiri de probe .

FONDUL MASTURBARII

In urma cu ceva timp am avut o cauza la DNA Oradea . Dupa audieri procurorul MAN CIPRIAN mi-a spus sa mai raman putin . Mi-a spus ca mi-a interceptat clientul urmarit pentru coruptie in timp ce se masturba . Era fericit , jubila si as spune ca era chiar putin excitat .
O ilegalitate grava din partea unui procuror care violase viata privata a unei persoane . Cum sa folosesti asta ca motiv de distractie si cum sa divulgi unor terte persoane astfel de informatii din viata intima .
Se distra ca il inregistrase masurbandu-se . Cu siguranta procurorul MAN CIPRIAN fie nu s-a masturbat niciodata , fie nu l-a inregistrat nimeni facand asta .
Oare cati judecatori , procurori , politisti , avocati , politicieni , oameni de afaceri si ziaristi au fost inregistrati in intimitatea lor , incluzand aici aspectele cu implicatii sexuale .
Cat de bine s-a distrat el si altii din DNA Oradea urmarindu-i in activitatile lor sexuale .
Acum inteleg teama multor persoane de a reactiona si de a aplica legea .
Am vazut interceptari vizand un ziarist cu privire la aspectele private din viata sa intima . Parte din ele depuse la un dosar penal , probabil pentru umilirea sau subordonarea ziaristului si a colegilor acestuia (asta va fi probabil in alt episod ) .
Am ajuns la concluzia ca nu MAN CIPRIAN e de vina . El nu autorizeaza masuri de supraveghere tehnica , judecatorii o fac , unii dintre ei supravegheati probabil similar .
Sa nu fiu inteles gresit . Domnilor politisti si procurori DNA si din alte parchte , sa-i trageti la raspundere penala pe toti coruptii si pe toti cei care incalca legea , dar faceti asta legal . Domnilor si doamnelor judecatori , emiteti autorizatii pentru masuri de supraveghere tehnica pentru toate persoanele pentru care exista indicii privind comiterea unor infractiuni . Cand aprobati astfel de masuri intruzive cu privire la viata privata , ar trebui sa aveti un minim de indicii si nu doar un proces verbal de sesizare din oficiu pentru fapte inchipuite .

Vanatorule MAN CIPRIAN .
Astept sa ma dai in judecata sau sa imi deschizi un dosar penal inventat cum i-ai deschis fostului tau maestru SAVA IOAN , cel care te-a primi in familia lui , biroul lui si te-a invatat carte . In final Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat pe Sava pentru visele tale penale .
Sa stii ca dezvaluirea unor abuzuri si ilegalitati nu este infractiune .”    

vezi postarea aici:


https://www.facebook.com/razvan.doseanu/posts/2463427947217325

Urmează episodul 3, din care vom afla despre vânători și fazani, fără să fim siguri cine e fazanul și cine vânătorul.

Adauga comentariu