Surprinzătoarele descoperiri din groapa de gunoi a orașului

”Mare e Grădina Domnului, dar puțini au cheie” e o expresie românească folosită atunci când mirarea e deblulată de neînțelegere sau o doză de satiră, dar și mai mare e groapa de gunoi a orașului, și nu puține sunt surprizele pe care le găsesc acolo lucrătorii de la Salubritate.


Deși era prins cu operațiunea de dezăpezire a orașlui, desfășurată în cursul zilei de ieri, inginerul Horia Burlou ne-a declarat că cea mai mare astfel de ”descoperire” făcută în ultimii ani a fost un cadavru. Nu de om, ci un cadavru de piton.


Între alte lucruri inedite aruncate de orădeni, în ultima perioadă au fost găsite numeroase păpuși gonflabile și jucării sexuale, semn că internetul la liber este foarte profitabil cu sex-shop-urile. Iar cel din Oradea nu face excepție. Deh, nu te poți pune cu instinctele primare.


L-am întrebat ce s-ar întampla dacă lucrătorii ar găsi o comoară rătăcită pe acolo, și mi-a răspuns că teoretic ar trebui contactată Poliția, însă în realitate nu cred că se întâmplă așa.


Vă reamintesc faptul că în urmă cu mai mulți ani la groapa de gunoi a fost aruncată o parte din tirajul de euroi falși tipăriți la Oradea, de au umblat polițiștii din cas- de schimb valutar în casă de schimb valutar să culeagă falsurile, toate provenind de la angajații gropii de gunoi care i-au dus pe la casele lor cu sacul.

Adauga comentariu