Tragedie pe șosea în comuna Ceica: un sexagenar a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului

Accidentul s-a petrecut azi la prânz, în satul Bucium. De fapt este vorba despre o accidentare, pentru că doar șoferul de 64 de ani a fost implicat în evenimentul rutier.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bătrânul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de pe margine.

Omul a rămas încarcerat până la sosirea echipajelor de intervenție, care l-au găsit în stop cardio-respirator.

Pompierii ISU au intervenit pentru descarcerarea şoferului, care era blocat în maşină, scoțând victima din autoturism prin decopertarea plafonului.

Medicii au încercat în zadar timp de 2 ore să-l resusciteze, dar probabil că și din cauza multiplelor traumatisme nu au reușit să-l readucă la viață.

Câțiva martori au postat comentarii pe Facebook, în care susțin că șoferul ar fi din Răbăgani și că ar fi intrat în depășire, moment în care ar fi încercat să evite un TIR care venea din sens opus, dar purtătorul de cuvânt Alina Dinu spune că din primele cercetări conducătorul auto ar fi din Oradea.

Confirmă că șoferul a intrat într-o depășire neregulamentară, dar precizează că la această oră polițiștii beiușeni continuă cercetările.

Iată comunicatul Poliției:

Luni, 15 aprilie a.c., în jurul orei 11.50, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Bucium, pe direcția Oradea – Beiuș, a efectuat o depășire neregulamentară, a pierdut controlul asupra direcției, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat în afara părții carosabile, iar apoi a ricoșat într-un stâlp.

În urma accidentului rutier, orădeanul de 64 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii rutieri beiușeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”

 

Adauga comentariu