Trecerea pentru pietoni a devenit cel mai periculos loc din oraș. O bătrânică a fost acroșată de un taximetrist, pe strada Fagului

S-a întâmplat ieri dimineața, în jurul orei 10, la intrarea pe Podul Carol, acolo unde femeia de 73 de ani se angajase în traversare pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Comisarul șef de Poliție, Alina Dinu a precizat că șoferul de 38 de ani din Oradea conducea un un taxi, și că din fericire femeia s-a ales doar cu lezouni ușoare.

Asta nu îl va scuti însă pe taximetrist de cercetările efectuate de polițiști.

Este al treilea accident de acest fel din ultima săptămână, după cazul de joia trecută de pe Bulevardul Dacia, unde a fost accidentat un batrân de 73 de ani, și dupa cel de strada Universității, unde în zona cimitirului a fost acroșată o femeie de 74 de ani. De asemenea, tot la începutul săptămânii trecute a fost accidentată pe trecerea de pietoni și o minoră de 13 ani, în localitatea Cheresig.

Poliția Rutieră le reamintește șoferilor să nu conducă dacă se simt obosiți. Panificați-vă călătoriile în așa fel încât să nu conduceți mai mult de 300 de kilometri pe zi.

 

Adauga comentariu