Un nou scandal în Pasajul Vulturul Negru. De această dată, jandarmii au fost pe fază

Azi-noapte a avut loc incidentul în urma căruia un bărbat de 35 de ani s-a ales cu multiple leziuni, după ce a fost agresat de un grup de 3 persoane.

Jandarmii au fost sesizați prin 112 de un martor, iar când au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbat căzut și cu fața plină de sânge.

După ce au chemat Ambulanța, jandarmii au început să-i caute pe agresori, mai ales că martorii le-au indicat și direcția în care o luaseră cei trei.

I-au găsit repede în Parcul 1 Decembrie, doar că la vederea patrulei oamenii au luat-o la fugă, iar apoi au încercat să se ascundă în zona Casei de Cultură a Sindicatelor.

Numai că nici jandarmii nu  sunt de ieri, de azi. I-au găsit, i-au legitimat și i-au întrebat de ce au fugit și dacă au vreo legătură cu scandalul din Pasajul Vulturul Negru.
Cei trei au răspuns că au fugit fără vreun motiv anume, dar că nu ei sunt autorii agresiunii.

Minciuna are picioare scurte însă, pentru că odată duși la fața incidentului, ei au fost recunoscuți atât de martori, cât și ded bărbatul bătut.

Povestea se va încheia la Poliție, acolo unde bătăușii au fost predați de jandarmi.

Misiunea jandarmilor a fost foarte apreciată de orădeni în spațiul virtual, postarea Jandarmeriei Bihor adunând numeroase cometarii pozitive:

Adauga comentariu