În weekend avem din nou ocazia de scăpa de vechiturile electrice și electronice din casă

Ca să nu ne stricăm feng-shui-ul, am putea profita de ocazia care se va ivi sâmbătă, 12 ianuarie.


Se știe că orice obiect electrocasnic nefolosit timp de 6 luni, vechi sau nou, aduce ghinion sau atrage energii negative asupra casei. Așa că, decât să le ținem prin debarale pe principiul ”nu se stie niciodată când sau la ce îmi va folosi”, mai bine ne facem un pustiu de bine și ne debarasăm de ele.


Sâmbăta aceasta, Primăria organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.


În acest sens, în locurile deja obișnuite vor fi din nou amplasate punctele de colectare, deschise în intervalul orar 8-18. De asemenea, firma care se ocupă de colectarea lor poate fi contactată pentru cantități mai mari sau aparate mai voluminoase. Preluarea și transportul sunt gratuite.


Calculatoare, monitoare, frigidere, mașini de spălat sau aparate de aer condiționat sau altele, nefolosite sau defecte pot fi predate în cadrul acestei campanii, care până acum s-a bucurat de mult succes în rândul orădenilor, motiv pentru care organizatorii le mulțumesc cetățenilor pentru felul în care au răspuns până acum acestor acțiuni. Semn că nu e chiar așa de păguboasă ori filantropică această inițiativă.


Puncte de colectare:


1.     Cartierul Rogerius -  zona Parcare Spital Municipal „Dr. Gavril Curteanu"

2.     Cartierul Rogerius - zona  str. Sovata, în dreptul Punctului Termic 109

3.     Cartierul Ioşia - zona str. Oneştilor, parcare supermarket Penny

4.     Cartierul Nufărul - zona ultimei staţii de tramvai

5.     Calea Clujului - zona Staționar 3 - Obstetrică-Ginecologie Oradea

S.C. Bene Internaţional S.R.L. Oradea la tel.fix: 0259 406276; tel.mobil: 0731372103

Adauga comentariu